Hubungi Kami

Assalamualaikum waramahtullahi wabarakatuh.

Tuan-tuan dan puan-puan serta muslimin dan muslimat yang dikasihi dan dirahmati Allah sekalian.

Bagi membolehkan anda menghubungi kami melalui emel, sila isikan dengan lengkap borang yang terdapat di bawah ini berserta dengan komen, pertanyaan atau tempahan kitab yang ingin dibuat dan seterusnya hantarkan kepada kami.

Terima kasih.

Amin.

603 Replies to “Hubungi Kami”

 1. Assalamu’alaikum pak. bagaimana caranya sy membeli buku/KITAB bapak ?
  sy berada di wilayah indonesia kalimantan barat,kabupaten kayong utara indonesia

  Like

 2. Assalamualaikum Wh. Wb. Tn Guru Hj Shaari. Terlebih dahulu saya Mohd Zakri b. Hasan ingin mohon pencerahan terhadap 2 persoalan di bawah;

  1. Saya berminat untuk menghadiri kuliah Tuan yg berjadual mengikut Tajuk sambil membeli buku Tuan sebagai buku rujukan. Dengan cara ini diharapkan lebih berkesan (kongsi pemahaman) dan praktikal (berinteraksi terus dgn Guru/Penulis)

  2. Seperti sedia maklum SOLAT amat penting dalam kehidupan kita sebagai seorang MUSLIM lagi MUKMIN. Tuan apakah ada SOLAT SYARIAAT HAKIKAT.

  Mohon maaf Tuan, pengetahuan dan ilmu agama saya hanya sedikit tetapi sangat berminat untuk mempelajari ilmu MAKRIFAT TOK KENALI daripada Tuan Guru sendiri Innsya Allah…. ALHAMDULILLAH…. AAMIIN

  Terima Kasih

  Like

 3. Salam. saya dah menonton clip ceramah tuan guru di youtoube. saya berminat untuk mendalami ilmu ini dengan lebih mendalam, apa yang saya perlu lakukan untuk peringkat awal ini? adakah perlu membeli kitab? kitab apa yang sesuai untuk orang yang baru seperti saya? adakah perlu mengaji kitab tersebut dengan konsep berguru/ talaqqi atau cukup sekadar membaca sendiri (peringkat awal)?

  Like

 4. Salam tuan…bagaimana cara untuk dapatkan cd tok kenali? Sy dh cuba sms dan watsap no fon tuan…tp tidak mendapat respon dr pihak tuan pn..

  Like

 5. AssalamuaikumWbt..Tuan Guru. Saya ingin membeli 1 set dvd (19 keping) dan 1 set buku (2 naskah) .. Difahamkan harga keseluruhannya termasuk pos laju berjumlah Rm 331.00… sila tuan beri maklum dan saya akan bank in duitnya…

  Like

 6. As salam…
  Segala puji bg Allah empunye semua alam,,,
  Saya ingin dapatkan set dvd lengkap ilmu makrifat tok kenali dan jika ade dvd lengkap ilmu tarikat…
  Boleh masej saye di email ini ataupun 0179461063

  Like

 7. As salam….
  Segala puji bg Allah empuanye semua alam,saya berminat untuk dapatkan dvd lengkap ilmu makrifat tok kenali dan kalau ad saya ingin miliki terikatnye sekali…
  Wassalam…

  Like

 8. Assalamualaikum, ustaz, boleh atau tidak sekiranya saya mempelajari ilmu mengenal diri melalui youtube, dan mengamalkannya tanpa beguru dengan mana-mana guru makrifat, cuma melalui laman sesawang.

  Like

 9. assalam..di mana boleh saya tempah kitab dan video2 tok kenali ya? jika tak keberatan boleh pm wassap saya di 01129585397 (syam) ? trima kasih

  Like

   1. Assalamualaikum Tn Guru.Apakah judul buku2 yg terakhir itu.Saya berhajat utk membelinya.Sekian.

    Like

   2. Assalamualaikum..Tuan haji bagaimana cara saya hendak mendapatkan semua buku makrifat tok kenali..dan masih adakah ke semua CD makrifat tok kenali dalam simpanan Tuan haji..Mohon tuan Haji dapat hantarkan senarai harga untuk mendapatkan kitab dan CD makrifat Tok kenali kepada saya ke alamat e-mail (zaleeizzani2017@gmail.com)..Terima Kasih..
    Bolehkah saya mendapatkan no telefon Tuan haji..?

    Like

 10. Assalamualaikum ayahanda. Mohon maaf ini Danang Hardianto dari Indonesia yang bertemu di Jakarta kala itu ananda membeli buku satu set ayahanda dan ayahanda ingin bertemu ketua PBNU semoga ayahanda masih ingat akan ananda. Ananda ingin menyampaikan kepada ayahanda akan keinginan ibunda ananda untuk mengundang ayahandan memberikan tausyiah pengajian untuk keluarga di Medan Indonesia. Mohon kiranya ayahanda berkenan mewujudkan keinginan ibunda ananda. Untuk itu ananda menunggu jawaban ayahanda di no wa +628118803567 atau danang.pnplawfirm@gmail.com. Dengan senang hati ibunda dan ananda menunggu jawaban dan kehadiran ayahanda. Kami sangat berterima kasih atas perhatian ayahanda. Salam, Danang Hardianto.

  Like

  1. Assalamualaikum……
   mohon maaf sebelumnya saya Tamrin dari indonesia saya berminat beli dvd bagai mana caranya
   Salam, Tamrin

   Like

 11. salam ayahnda saya berminat untuk membeli dvd dan mengikuti pengajian ilmu ini. bila agaknya ayahnda boleh berceramah disekitar petaling jaya?

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s